Кожного разу, коли ви створюєте користувача в Ubuntu, відповідний каталог створюється в / home розділі системи. Кожного разу, коли ви видаляєте користувача, система видаляє записи з кожного місця, крім того, що це відповідний каталог у / home. Дистрибутиви Linux не видаляють домашній каталог користувача, коли користувач видаляється. Дозвольте мені направити вас, як видалити користувача разом з його домашнім каталогом.

Щоб підтвердити вищенаведене твердження, перейдіть до System> Адміністрування> Користувач і група варіант Ось діалогове вікно, яке відображається.

Нові користувачі можуть бути створені за допомогою кнопки Додати користувача, і користувач може бути видалений з кнопки «Видалити». Ось повідомлення, яке відображається під час видалення користувача, він говорить, що домашній каталог користувача не буде видалено.

Тепер, щоб видалити користувача разом з його домашнім каталогом, відкрийте термінал і запустіть таку команду, щоб повністю видалити користувача.

sudo deluser -перезавантажити домашнє ім'я користувача

де "ім'я користувача" слід замінити на ім'я користувача, яке ви хочете видалити. Як приклад, щоб видалити користувача aun, виконайте команду наступним чином:

sudo deluser -remove-home aun

Це воно. Насолоджуйтесь!

Для Вас Працювали: Robert Gaines & George Fleming | Хочете Зв'Язатися З Нами?

Коментарі На Сайті: