Google+ є другою за величиною соціальною мережею в світі з точки зору активних користувачів, але багато людей не використовують її так, як вони витрачають свій час, використовуючи Facebook або Twitter. Хоча. Ви можете припинити користуватися послугою в будь-який час, але здається, що ваш профіль Google+ автоматично створюється під час реєстрації для нового облікового запису. Ми всі знаємо, що соціальна мережа - це просто спроба веб-гіганта захопити іншу частину інформації про вас, і, можливо, допоможе зміцнити рекламний бізнес і заробити більше грошей. Отже, тут вилечить: ви завжди можете видалити свій профіль Google+, зберігаючи при цьому інші служби та програми Google. У цьому підручнику ми покажемо, як це зробити.

По-перше, увійдіть до свого облікового запису Google, відвідавши сайт, і натисніть піктограму профілю вгорі праворуч. У цьому вікні з'явиться невелике вікно з посиланням на ваш профіль і параметри виходу, керування конфіденційністю, а також сторінка налаштувань облікового запису. Щоб продовжити, просто натисніть кнопку "Обліковий запис".

На наступній сторінці міститься безліч різних параметрів і налаштувань, пов’язаних із вашим профілем Google, усі розділені на різні вкладки. Один з яких ми шукаємо в цьому підручнику, знаходиться в розділі "Інструменти даних", тому просто натисніть це посилання, як показано на скріншоті нижче.

На вкладці "Інструменти даних" містяться додаткові параметри щодо керування обліковим записом, наприклад, він дозволяє завантажувати дані, пов'язані з вашим обліковим записом, або отримувати доступ до іншої відповідної інформації. Знайдіть розділ "Керування обліковим записом" та натисніть посилання "Видалити профіль Google+ і функції" поруч із ним.

Це, у свою чергу, відкриє сторінку підтвердження видалення. Вам буде надано можливість видалити те, що називається профілем Google. Проте перед тим, як продовжити видалення облікового запису з серверів Google назавжди, варто ознайомитися з інформацією про те, який тип даних буде видалено та інші деталі. Наприклад, якщо ви часто коментуєте відео на YouTube, видалення профілю Google+ може вплинути на ваш обліковий запис, оскільки YouTube тепер використовує ваш профіль Google+, щоб ви могли взаємодіяти та надсилати коментарі. Також це може вплинути на інші подібні відомості про обліковий запис, але все, що стосується вашого облікового запису Gmail, залишатиметься незмінним.

Після перегляду всієї інформації ви можете прокрутити вниз, встановити прапорець "Необхідно" (і додатково на "Також відмовитися від мене від тих, кого я слідую в інших продуктах Google") і натиснути "Видалити вибрані служби", щоб видалити Google+ профілю.

Для Вас Працювали: Robert Gaines & George Fleming | Хочете Зв'Язатися З Нами?

Коментарі На Сайті: